Lajme

 • Pse ju duhet të përdorni ekraneve LED për Promovimet
  Ora Post: Sep-28-2016

  Në fillim të viteve nëntëdhjetë, ekran LED ishte një medium i ri informacioni, e cila kombinon të teknologjisë së lartë, me kaq shumë përparësi, të tilla si kursimit të energjisë, mjedis miqësor, ngjyra, gamë të gjerë vizuale dhe kështu me radhë. Sot, Ekrane LED janë shumë të popullarizuara në reklama. Ajo mund të arrijë efekt fantastike vizuale për Ful ... Lexo më shumë »

 • Pse janë zgjidhje dixhitale Signage e rëndësishme për biznesin tuaj?
  Ora Post: Sep-28-2016

  Zgjidhje Digital Signage kanë fituar shumë rëndësi në Dubai në vitet e fundit. Shumë biznese kanë filluar të promovuar biznesin e tyre si në offline dhe platforma online për të mbijetuar në gjendjen ekzistuese të tregut. Ka një konkurrencë të madhe e cila e bën të vështirë për biznesin që të gjen ... Lexo më shumë »

 • Rëndësia e Outdoor ekran LED në botën e sotme
  Ora Post: Sep-28-2016

  Në këtë botë tejet të avancuar teknologjikisht, po bëhet e vështirë për shumë biznese në polic up. Kjo është për shkak të rritje të konkurrencës dhe rritjen e përdorimit të teknologjisë që e bën puna manuale të shpejtë dhe konsumon më pak kohë. Screen Outdoor LED është një shembull i konkurrencës në rritje, ku njerëzit ... Lexo më shumë »

 • Përfitimet e përdorimit të bordeve dixhitale menu
  Ora Post: Sep-28-2016

  Ka mënyra të ndryshme në të cilat një biznes mund të komunikojnë me klientët e saj. Sidomos restorante merrni përfitimin e bashkëveprimit të drejtpërdrejtë me klientët e tyre në drejtim të prezantimit të një meny të re, ose duke marrë reagimet e shërbimit të tyre dhe kështu me radhë. Ka shumë mënyra në të cilat komunikimi është e mundur ... Lexo më shumë »

 • 4W-së dhe 1H për kompanitë Signage digjitale në Emiratet e Bashkuara Arabe
  Ora Post: Sep-28-2016

  Të gjitha kompanitë digjitale Signage në Emiratet e Bashkuara Arabe duhet të ketë një axhendë. Marketing është një teknikë që shtyn atë agjendë pak më të mirë. Marketing me ndihmën e zgjidhjeve Digital Signage ndihmon edhe më të mirë. Ka kompani të ndryshme digjitale Signage që të kandidojë në Dubai dhe më pak për të thënë, këto kompani nuk arrijnë t ... Lexo më shumë »

Enquiry TANI
 • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni Star

WhatsApp Online Chat !